TopMeerBanner.jpgHomeup.jpgInfoup.jpgPrijslijstup.jpgGallerijup.jpgInmemup.jpgLinksup.jpgContactup.jpg

Achtergrondinformatie:
De personen die verantwoordelijk zijn voor de verzorging van uw huisdieren zijn:
Marielouise en Jeannot Prins.

Beiden hebben we veel dierenliefde te geven; wij hebben zelf vier katten. Daarnaast hebben we de nodige ervaring op het gebied van dierenverzorging. Beiden hebben we gereden op de dierenambulance in Zeeland en gewerkt in een dierenpension, voordat we naar Limburg verhuisden. Ook hebben we gewerkt als gastgezin voor zwerfkittens onder de dierenbescherming.

Maar dit alleen is natuurlijk geen basis voor een oppascentrale, daarom is Jeannot in het bezit van een diploma Dierenpension-/Asielhouder (Volgens regelgeving van het honden en kattenbesluit) en een dieren-EHBO en -verzorgingsdiploma.

Sinds 2004 dragen we met veel plezier zorg voor de huisdieren in de omgeving  Midden en Zuid-Limburg.


Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Als oppascentrale bieden we u de volgende mogelijkheden aan:
  • Uitlaatservice: Wij laten uw hond uit in onderling overleg, naar uw wensen.
  • Huisdierenoppas: Wij verzorgen uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving aan huis.

Bij beide mogelijkheden bieden wij uw huisdier genoeg aandacht en speelplezier, medicatie is geen probleem.
Andere wensen voor de extra verzorging van uw huisdier(en) kunt u natuurlijk ook aangeven.
Als u dat wenst verzorgen wij ook uw planten etc., dit hoort vanzelfsprekend bij onze service.

Kennismakingsgesprek:
Wanneer u besluit gebruik te maken van onze diensten, maken wij met u vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Zo kunt u ons leren kennen en wij u en uw huisdier(en).
Voor elke klant maken wij een opdrachtformulier op, met de gegevens van u en uw huisdier(en), hierbij voegen we tevens onze algemene voorwaarden toe, deze kunt u dan rustig doornemen.
Voor vragen over uw opdrachtformulier of de algemene voorwaarden zijn wij natuurlijk altijd telefonisch of per mail te bereiken.


Sleuteloverdracht:
Indien u niet aanwezig bent op de tijdstippen van uitlaten c.q. verzorgen, vindt er in de meeste gevallen een sleuteloverdracht plaats. Dit wordt dan vermeld op het opdrachtformulier. Deze sleutel wordt geretourneerd bij de laatste uitlaatronde / verzorging van de huisdieren. Hierbij treft u dan ook een sleutelteruggaaf-formulier in duplo aan. U wordt dan verzocht 1 exemplaar ondertekend aan ons te retourneren in bijgevoegde retourenvelop.

Marie_Sunny.jpg


Het uitlaten
Met elke hond wordt individueel gelopen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Dit komt in de praktijk neer op de uitlaatronde, die u ook altijd met uw huisdier loopt. Op deze manier weet uw hond wat er gaat gebeuren en voelt hij zich op zijn gemak. Tijdens de eerste keren lopen laten wij uw hond niet vrij. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe uw hond reageert op ons en de situatie. Als blijkt dat uw hond vrij kan, dan doen wij dit ook. We spelen met hem en indien u het wenst wordt hij gekamd en geborsteld. Afdrogen na een zwempartij of flinke regen hoort natuurlijk ook bij onze service.

Huisdierenoppas
Wij passen bij uw huisdieren thuis op als u op vakantie bent of werkt. Dit kan 1 of meerdere keren per dag, u heeft hier een vrije keuze in. Honden laten we eerst uit, waarna we ze thuis aandacht geven, eten (dieetvoer is geen probleem) en eventueel medicatie of  kammen / borstelen.
Katten krijgen ruim de aandacht; er wordt met ze gespeeld,  geknuffeld we geven ze eten (ook hier is dieetvoer geen  probleem). Borstelen of kammen kan ook en eventuele medicatie geven wij gewoon door als u weg / op vakantie bent.

Logo%20de%20wandelvriend.jpg
2004-2019 Huisdierenoppascentrale De Wandelvriend V.O.F.

KompoZerBan.gif